English site

Pionerrejser for de eventyrlystne

Pionerrejser tilbydes i første omgang til alle vores medlemmer. En pionerrejse er en rejse til et nyt område, hvor vi ikke før har haft rejsende med. En pionerrejse vil derfor ofte have et ekspeditionslignende præg.

Pionerrejserne udvikles på grundlag af de input vi modtager fra Adventure ores tidligere deltagere samt fra de turledere som brænder for at sætte deres gode ideer om godt kajakvand og gode treks ud i livet. 

Derfor laver vi pionerrejser
Nogle pionerrejser gennemføres med henblik på at blive programsat året efter, mens andre gennemføres for at give vores medlemmer muligheden for at prøve noget nyt og unikt. Vi synes, det er en sjov måde at udvikle nye rejser på og vores tidligere deltagere synes, det er sjovt at være med på pionerrejser.

På en pionerrejser forsøger vi sammen med turlederen at omsætte de nye ideer til et dag-til-dag program. Deltagerne på vores pionerrejser bør have et åbent sind og ikke være bange for ændringer og overraskelser.

En pionertur følger ikke nødvendigvis det planlagte dag-til-dag program. Mange nye oplysninger fremkommer, når man snakker med de lokale, som kan føre til ændringer. Ofte er der ændringer i brugen af de lokale transportmidler, tidspunkter for beregnet ankomst etc. Det betyder, at deltagerne må regne med, at der i løbet af turen bliver improviseret. Når der skal improviseres beder turlederen deltagerne aktivt om at supplere med synspunkter, ideer og forslag, der kan gøre turen til en endnu mere spændende oplevelse.

Pionerture tilbydes i første omgang til tidligere deltagere samt til modtagere af Adventure Kompagniets nyhedsbrev.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314