English site

For dig der vil have ferie med indhold

TIMBUKTU tilbyder flere forskellige former for rejser, men fælles for dem alle er, at de henvender sig til dig, der vil have en ferie med indhold. Vi henvender os til den nysgerrige rejsende, der forholder sig til de lande og kulturer, du møder

Vi tilbyder helt grundlæggende to typer af rejser, en til dem, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder og en til de meget aktive.

På de mere strabadserende ture kræves der mere af fysikken. Det er folk i alle aldersgrupper og med alle job-/uddannelsestyper, der deltager på vores rejser. På vores grupperejser er fællesnævneren, at man har lyst til at rejse og dele unikke oplevelser med andre mennesker - og måske en velfortjent flaske vin med rejsefællerne.

Adventure rejser - aktiv ferie, natur og kultur
Vores adventure-rejser er aktive rejser, hvor man enten vandrer, cykler eller ror kano/kajak. De fleste af vores adventure-rejser foregår under primitive forhold, som ofte afspejler de lokale forhold.

På vores adventure-rejser har vi inddelt rejserne i sværhedsgrader fra 1 - 5, så der er noget for enhver fysik, temperament og erfaring. Vores adventure-rejser foregår i mindre grupper, hvor der ofte både er en dansktalende turleder med samt lokale guider, tolke, kokke mfl.

Der er ikke tale om ekstrem-rejser, da formålet med vores rejser altid er at opleve kulturen og naturen. Nogle af rejserne foregår dog i fjerne egne og til tider i bjergrige egne og derfor stiller nogle af rejserne krav til deltagernes fysiske formåen og helbred.

Rundrejser - komfort, natur og kultur
Disse rejser stiller som udgangspunkt ikke særlige krav til deltagernes fysisk formåen. Der kan godt indgå udflugter til fods, men aldrig noget som kræver andet en almindelig godt helbred. fokus på disse rejse er storslåede natur og kultur oplevelser i komfortable omgivelser.

Vores rundrejser foregår i grupper under ledelse af en kyndig rejseguide med indgående kendskab til landet, historien og de kulturelle skikke.

Sol & strand samt individuelle rejser
Disse rejser er til dig, der ikke ønsker at rejse i en gruppe. Du er dog altid i sikre hænder undervejs på din rejse, hvor du vil blive mødt af vores lokale samarbejdspartnere.

Kan jeg klare det?
Vores adventure rejser er inddelt i sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag, temperament og kondition. Du kan læse generelt om sværhedsgrader under valg af rejse. Du kan også læse om sværhedsgraden under den enkelte rejse, hvor det er beskrevet i større detaljer.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314