English site

Spørgsmål og svar til din rejse

Kan jeg bestille min rejse direkte på jeres hjemmeside?
Ja. Du kan døgnet rundt bestille din rejse på vores hjemmeside. Når du har sendt din rejsebestilling til TIMBUKTU, modtager du en kvitteringsmail med det samme.
Ved bestilling af rejse er det vigtigt, at rejsedeltagerne oplyser deres fulde navn. Navneoplysningerne skal være i overensstemmelse med de oplysninger der står i den enkeltes pas. Det er den rejsendes ansvar at oplysningerne er korrekte. Boarding kan i nogle tilfælde blive nægtet, hvis navnet på billetten ikke stemmer overens med navnet i passet.

Hvis der på nogen måde er problemer med bestillingen, ringer vi dig naturligvis op. Skriv derfor meget gerne flere telefonnumre på bestillingen.

Depositum:
Depositum udregnes efter rejsens pris pr. rejsende. Gældende satser for depositum er følgende:

Rejsens pris:
Under 10.000 DKK    = 2.000 DKK pr. person
10.000 - 20.000 DKK = 4.000 DKK pr. person
20.000 - 35.000 DKK = 5.000 DKK pr. person

For weekendturene og rejser under 2.000 DKK gælder at hele beløbet skal betales ved 10 dage efter bestilling.

Restbeløbet forfalder til betaling 60 dage før afrejse.

Betaling af depositum:
Med din faktura følger information om, hvornår du skal betale depositum. Betalingen foregår via check eller bankoverførsel og kontonummeret vil stå på din faktura. Fakturaen er også dit rejsebevis.
Ved indbetaling af depositum bekræfter du samtidig, at du har gennemlæst og accepteret vilkår og rejsebetingelser.

Betaling af restbeløb:
Der vil, på din faktura, stå hvornår du senest skal indbetale restbeløbet på din rejse.
Det vil typisk være 60 dage før afgang - med mindre du booker i sidste øjeblik, hvorved hele beløbet forefalder til betaling samme dag, som faktura modtages

Afbestillingsforsikring:
Der vil i bookningsformularen være et felt, hvor du kan krydse af, såfremt du ønsker at bestille en afbestillingsforsikring. Vi skal gøre opmærksom på, at afbestilling af rejse og refundering af rejsen via afbestillingsforsikringen kræver brug af lægeerklæring.

Hvornår får jeg mine afrejsepapirer tilsendt?
TIMBUKTU sender en afrejsemail cirka en uge før afrejse. Her vil mødetiden i lufthavnen være angivet, samt anden vigtig information.

Hvornår modtager jeg mine flybilletter?
TIMBUKTU mailer flybilletterne (også kaldet e-tickets) til dig en uge før afrejse. Disse flybilletter skal medbringes på hele rejsen.

Kan jeg selv vælge min plads i flyet?
TIMBUKTU forsøger altid at placere dig og dine rejsefæller ved siden af hinanden. De fleste luftfartsselskaber placerer dog selv kunderne, og derfor kan vi ikke garantere bestemte pladser. Ligeledes kan du heller ikke bestille plads ved nødudgangen.

Får jeg tilsendt en deltagerliste?
Regler omkring udlevering af navne betyder, at det ikke er tilladt at udlevere deltagerlister på den gruppe, man skal rejse med. Det er dog en mulighed, i samråd med sin gruppe, at lave en liste, når man er afsted på turen.

Må jeg medbringe medicin på turen?
Ja. Vi anbefaler, at du medbringer din medicin i original emballage, idet al tekst vil fremgå på latin. Husk at pakke al livsnødvendig medicin ned i håndbagagen i tilfælde af, at din indtjekkede bagage skulle blive forsinket under rejsen.Informationer omkring medicin på flyrejsen.

Hvor finder jeg oplysninger om vaccinationer?
Se afsnit om vaccinationer

Hvor kan jeg se de hoteller, jeg skal bo på?
Du kan altid læse om det/de hoteller, du skal bo på under selve rejsen.TIMBUKTU gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer - dog aldrig i hotellets standard.

Er det nødvendigt at have bagagemærker på kuffert og håndbagage?
Selv om det er lidt gammeldaws, så anbefaler TIMBUKTU stadig, at du altid har bagagemærker på din bagage og håndbagage. Det er altid muligt at få dem i lufthavnen. På selve bagagemærket under "Temporary Address" skal du anføre hotellet, hvor du overnatter den første nat.

Hvordan fungerer rejseforsikring og afbestillingsforsikring?
Læs mere om forsikring.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314