English site

Rejseguider

På alle vores grupperejser vil du altid møde en af vores dansktalende rejseguider, som sørger for at alting går op i en højere enhed med de lokale guider, tolke, kokke osv.

Alle vores rejseledere er veluddannede og specialister på hvert deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guider. vores rejseguider er et vigtigt bindeled til den lokale befolkning, og deres kendskab til landet og kulturen vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser.

Christian Sletbjerg (1971)
Skolelærer i Dragør i det daglige - og faldt pladask for Burma. Christian er desuden vores ekspert i Baltikum og Østeuropa.
Christian har bl.a boet i Litauen og har senest fået smag for Ukraine og Moldova - men nu også Burma. Når det er sommer kan man næsten være sikker på at Christian vil lægge sin ferieplaner forbi Berlin. Christian er desuden en habil dykker, og har rejst efter dyk ved bl.a Rødehavet. I den nærmeste fremtid vil Christian også være klar til dyk ved Mergui Øerne udfor Burma's smukke kyststrækning i øst.

Kirsten Brandt (1947)
Kirsten er et kendt ansigt i vandrekredse - og har flere års erfaring med at lede vandregrupper hos bl.a Dansk Vandre Laug. Kirsten er en meget imødekommende person og turleder, og når Kirsten drager ud på eventyr er alt hvad der byder sig en oplevelse – både det sure og det søde. Kirsten har ledet vandregrupper bl.a. til Santiago de Compostela,Italien, Tjekkiet, Acorerne og Tyskland. I 2009 var Kirsten i Peru med flere grupper – og i 2010 vil du kunne tage med Kirsten ud til nomaderne i Tien Shan bjergene i Kirgisistan.

Nina Brandt Jacobsen (1972)
I hverdagen er Nina en travl forfatter og foredragsholder samt mor til 2, - men hun har bestemt ikke sluppet passionen for at rejse.  Nina har boet i England og Canada – og har desuden rejst i Burma, Laos, Indonesien, USA og det meste af Vesteuropa. Som turleder har Nina haft en del vandregrupper i  Toscana og på Sardinien.  (Nina og Kirsten er ikke i familie)

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314