English site

For dig der vil have ferie med indhold

TIMBUKTU tilbyder flere forskellige former for rejser, men fælles for dem alle er, at de henvender sig til dig, der vil have en ferie med indhold. Vi henvender os til den nysgerrige rejsende, der forholder sig til de lande og kulturer, du møder

Vi tilbyder helt grundlæggende to typer af rejser, en til dem, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder og en til de meget aktive.

På de mere strabadserende ture kræves der mere af fysikken. Det er folk i alle aldersgrupper og med alle job-/uddannelsestyper, der deltager på vores rejser. På vores grupperejser er fællesnævneren, at man har lyst til at rejse og dele unikke oplevelser med andre mennesker - og måske en velfortjent flaske vin med rejsefællerne.

Kan jeg klare det?
Vores adventure rejser er inddelt i sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag, temperament og kondition. Du kan læse generelt om sværhedsgrader under valg af rejse. Du kan også læse om sværhedsgraden under den enkelte rejse, hvor det er beskrevet i større detaljer.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314