English site

Velkommen til TIMBUKTU

TIMBUKTU har specialiseret sig i adventure og rundrejser til En Anden Verden - og ikke mindst Central Asien og Burma.
Vores rejser er ikke kun templer og helligdomme. Vi lægger stor vægt på detaljen og på at komme ind bag kulissen og opleve, hvordan de lokale lever. Ofte gør det improviserede stop i en landsby eller hos den lokale håndværker, skole - hvilket vi mener giver et langt større indtryk af et land og dens befolkning end flotte bygningsværker - og souvenirboder.

Hvorfor navnet "Timbuktu" ?
Timbuktu" står i dag som en mystisk destination og som synonym for drømmene om at Rejse til en Anden Verden.
Historisk har Timbuktu altid lokket opdagelsesrejsende til byen (og sjældent derfra). Mange opdagelses rejsende - fandt aldrig byen, og de få som gjorde kom sjældent tilbage.

I Nyere tid og i litteraturen - er Timbuktu det sted hvor Rip, Rap & Rup altid flygter hen - når de skal længst muligt væk fra Onkel Anders.
De 101 Dalamantinere blev også truet med Timbuktu af den onde Cruella - og således er ordet Timbuktu i dag blevet synonym med Langbortistan eller længere væk.

Rejser til en Anden Verden
I dag er TIMBUKTU navnet på et Dansk ejet rejsebureau, med mod og eventyrlysten som omdrejningspunkt. Vores rejsemål og rejsetyper afspejler i høj grad sammensætningen af teamet bag TIMBUKTU. Vi kan derfor tilbyde både unikke adventurerejser i små grupper og/eller individuelle rejser, hvor DU er skrædderen. Adventurerejser er aktivitet og et tæt møde med lokalbefolkningen i fokus. Ved skræddersyede rejser er alt efter din smag, stil og dit mål - tilsat lidt eventyr af vores team.

Vores kodeord er:
- Unikke destinationer,
- Lokal forankring,
- Intet er umuligt,
- Personlig og nærværende service!


God rejselyst!

Med venlig hilsen

Mads Rye Sletbjerg
Kulturgeograf, Cand. Scient

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314